Ons aanbod

Er zijn nog maar een beperkt aantal kavels in de verkoop

Onze finca is ongeveer 400 ha groot. Circa 300 hectaren is bruikbaar voor de verkoop. Daarvan is reeds 250 hectaren aan de leden van onze vereniging verkocht. In het voorjaar van 2010 zijn wij een actie gestart om kopers te vinden voor de resterende 50 hectare. Ook gaat er in het voorjaar van 2010 veel aandacht uit naar de aanvraag van vergunningen voor het verkavelen en naar de wegenaanleg. De kavels worden geregistreerd bij het kadaster en via de notaris geleverd.

In onderstaande overzicht treft u de nog beschikbare kavels aan. Tevens kunt u op het masterplan zien waar de kavels zijn gelegen. Om een indruk te geven hebben wij op diverse plekken op de finca foto´s en filmopnamen gemaakt.

 

Profiteer

Ook u kunt profiteren van het aangename klimaat in Costa Rica en van de snelle waardestijging van onroerend goed. Veel Amerikanen, Canadezen en Europeanen hebben al land gekocht in Costa Rica en de internationale verwachting is dat deze vraag zal toenemen.  Er zijn aantrekkelijke mogelijkheden voor de aanschaf van grond. Grond waarop teakbomen staan en waarop u een huis kunt bouwen. Doordat bouwland schaars is in Costa Rica, ligt het voor de hand dat de grondprijzen verder zullen stijgen. En wanneer u er wilt gaan bouwen om er te wonen, profiteert u dubbel: van de waardestijging van uw bezit en van het aangename klimaat.